Markedsføring

Som digital markedsfører utvikler vi løsninger, designer kampanjer og kommunikasjon, slik at du kan promotere varer, tjenester og opplevelser der kundene dine måtte befinne seg. Er det å øke trafikken til egne nettsider eller salg i nettbutikk, lager vi gode strategier og finner egnet plattform. Det viktigste er samsvar mellom budskapet og målgruppen. Sammen finner vi hvor du bør være og hvorfor - gjennom innsikt, strategi og rådgivning.

Coaching

Vi hjelper bedrifter med coaching og veiledning av både ledere og medarbeidere. Det kan være viktig å ha en coach til mange av de daglige spørsmålene - både i oppturer og nedturer. Vi hjelper til å oppnå resultater gjennom å engasjere, inspirere, utvikle, utfordre, og realisere egenskapene til ledere og medarbeidere. Det er viktig å ha noen i ryggen som alltid heier på deg.

Content Marketing

Innholdsmarkedsføring (content marketing) er en måte å markedsføre på som handler om å produsere og spre innhold som er av interesse for personer som er fremtidige kunder.

Teknikkene og grepene som brukes er de vi kjenner fra journalistikken der uttrykksformen er ment for å skape oppmerksomhet og interesse hos leseren. Det er viktig at leseren sitter igjen med en følelse av å få noe tilbake; gjerne i form av å ha lært noe nytt, blitt underholdt eller inspirert.

Flere og flere bedrifter har startet egne blogger med faglig innhold som essensen i det de skriver om. Dette fører til at bedrifter får en gratis profilering mot brukere som gjør søk på eksempelvis Google. Bedriftene dukker da gjerne opp i søketreff når brukere søker etter emner eller problemstillinger som bloggen skriver om. Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud på dine ønsker.

Sosiale Medier

Sosiale medier har blitt en svært sentral del av livene våre. Bedrifter har med dette fått helt nye muligheter til å nå sine målgrupper.

I overkant av 80% av Norges befolkning har profil på Facebook, hvorav 2,8 millioner av disse er innom hver dag. Sjansen for at din kundegruppe er blant disse er derfor stor. Markedsføring i sosiale medier handler om å skape en synlig tilstedeværelse der folk befinner seg.

Det er mange som tilbyr hjelp til annonsering i sosiale medier, men vi ser at overraskende få av disse faktisk mestrer de komplekse teknikkene som må til for å få optimal utbytte på plattformer som for eksempel Facebook. Vi har jobbet med dette i 3 år og har gode resultater å vise til. Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud på dine ønsker.