Skal du konfirmere deg eller har barn som er konfirmant? Så kult! Vi kan hjelpe med å forevige dagen med flotte bilder av konfirmanten.

Klassiske og moderne konfirmasjonsbilder

Foreldrene dine har helt sikkert lyst på noen klassiske konfirmasjonsbilder av deg i dress eller bunad/kjole som de kan ha på veggen og i albumet. Og ikke minst til takkekortene. Mens du ønsker deg kanskje heller noen kule konfirmasjonsbilder i klær du føler deg komfortabel i - bilder du kan bruke på Facebook, Instagram og andre sosiale medier? Det er glimrende, vi har tid til klesskift underveis så du kan få begge deler.

Forberedelse.
Konfirmasjonsbilder bør avtales god tid i forveien siden det er få dager og mange som ønsker fotograf. Noen ønsker bildene samme dagen som konfirmasjonen, men de fleste ønsker gjerne å avtale en annen dag. Da er det ofte bedre tid og mer avslappet fotoshoot. Dette er opp til dere. Vi har ikke studio, det betyr at vi er lokasjonsfotografer og tar bildene utendørs. Dette gjør at vi er avhengig av noenlunde bra vær ( ihvertfall ikke øs-pøs), og det er ikke uvanlig å måtte ombooke en fotoshoot. Vi avtaler i utgangspuktet en tid, og snakkes nærmere når det nærmer seg. Blir været for gale finner vi en ny dag som passer for alle.

Under fotograferingen
Fotograferingen finner sted på avtalt sted eller i vårt studio. Ønsker du eventuelt utendørsfotografering har vi flere gode lokasjoner vi kan anbefale. Har du noen steder du ønsker selv er vi ganske mobile innenfor rimelighetens grenser. Fotograferingen tar mellom 1-1,5 timer og det er tid til evt klesskift underveis. Vi kan også flytte på oss underveis og ta bilder flere steder.

Etter fotograferingen.
Etter fotograferingen pleier vi å gi ett eller to bilder innen 1 døgn som en teaser. Den resterende etterbehandlingen tar vanligvis 2 uker. Da vil dere få link for å laste ned bildene selv til deres egen PC etc. Alle bildene er da ferdigbehandlet og i full oppløsing. Deretter er bildene til fritt bruk for dere utenom videresalg. Vi ønsker å bli kreditert hvis dere legger ut på nettet.

Pris Kr 2.650

  • Fotografering i inntil 1 time
  • Veiledning og instruksjon både før og under fotograferingen
  • Gjennomgang av bildene både etter fotografering
  • Pakken inkluderer 10 redigerte digitale bilder (i farge og svart-hvitt) i høy oppløsning 
    1 gruppebilde 1 Situasjonsbilde 
  • Leveringstid inntil 7 virkedager