Hjemmeside-nettbutikkløsning

Veien til økt synlighet trenger ikke å være for lang. 

DESIGN
Fargevalg, fronter og andre grafiske elementer gjenspeiler bedriftens profil. Det er stor forskjell på en nettbutikk som selger aktivitetsreiser og en på kosmetikk. Det skal med andre ord ikke være noe tvil hos kundene dine, om at de har kommet rett når de kommer inn på hjemmesiden din.

Våre dyktige designere sitter med kunnskapen som skal til for å gi hjemmesiden din et ekstra løft.

BRUKERVENNLIGHET

Flott design hjelper lite hvis ikke kundene dine finner det de leter etter. En logisk oppbygning av menyen, gjør det enklere for dine kunder å finne den informasjonen de er ute etter. Tenk også godt gjennom hvilke faner du vil at leserne skal orientere seg med, samt hvilken rekkefølge de skal ha på hjemmesiden din.

Vi tilbyr ferdig hjemmeside/ nettbutikkløsning Inkludert i dette er oppsett, registrering av domene om ønskelig om du ikke har et domene fra før du ønsker og bruke første året. Til kun Kr 7.500

På den måten trenger ikke dere å bruke tid på å ha et profesjonelt ansikt utad. Hvis vi får aktuelt materiale fra dere gjør vi hele jobben for dere, og oppdaterer Hjemmeside/Nettbutikkløsninger alle våre løsninger er tilpasset for din bedrift. Vi drifter hele løsningen for Kr 3.000 per år Inkludert i dette håndterer vi oppdateringer inntil 2 ganger per måneden avgiften for domene kommer i tillegg år 2 vi vedlikeholder siden kontinuerlig slik at den skal fungere for deg som kunde uten at du trenger og bekymre deg.

De fleste bedrifter har i dag enten en webside eller en Nettbutikk. Siden representerer bedriften-butikken på mange forskjellige måter og det er viktig at nettsiden gjenspeiler det beste fra din bedrift. I dag undersøker de fleste på nettet før de kjøper produkter og tjenester. Det første som slår de er nettsiden estetiske form, hvis man tar utgangspunkt i at alle mennesker er skeptiske før de kjøper et produkt eller en tjeneste, sier det seg selv at designet på din nettside avgjør om kunden oppfatter din bedrift som seriøs eller ikke.

En webside - nettbutikk er tilgjengelig 24t i døgnet, og du er i teorien åpen for å ta i mot nye kunder hele døgnet. Kunden kan kontakte deg via nettsiden, og du vil kunne besvare umiddelbart når du er tilbake på jobb neste arbeidsdag siden er som et utstillingsvindu for både eksisterende og nye kunder.

Det å være tilgjengelig på Internett vil alltid være et konkurransefortrinn kontra dine konkurrenter som ikke er på nett. Et profesjonelt design og en ryddig nettside vil også være et fortrinn. En nettside som uttrykker kvalitet, vil gjenspeile kvalitet i ditt arbeid, og kunden vil føle seg tryggere på deg som leverandør av de tjenester og produkter de er på jakt etter.

En nettside er det perfekte sted å samle alle dine referanser og «skryteprosjekter»

Vis at du er en seriøs aktør i din bransje. med dine sertifiseringer, diplomer, fagutdannelse etc.

Ved å være på nett eksisterer du! Ikke forsvinn i mengden av «usynlige» bedrifter. Kom på nett i dag!

» Logodesign til små og litt større bedrifter vi har også samarbeidspartnere som lager flyers markedsføringsmateriell, reklamemateriell, transfermerker til klær etc.

» Bildebank med profesjonelle bilder innenfor de fleste bransje. 

SØKEMOTOROPTIMALISERING

Verdens beste hjemmeside er ikke verdt mye hvis ikke du synes i søkemotorene. Metatags, titler, viktige søkeord i teksten, merking av bilder, lenkebygging og gode url-er er forsatt viktig. Det er først og fremst innhold som teller. Å skape engasjerende, originalt innhold som oppleves som interessant og relevant for leserne. Googles siste algorime, Hummingbird, er skapt spesielt med dette for øye.

Husk at dine potensielle kunder generelt sett er illojale i sin søken etter informasjon på nettet. Finner de ikke det de er ute etter på siden din, går de raskt videre til dine konkurrenter. Gi kundene dine den informasjonen de er ute etter.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om din hjemmeside.