Ferdigstilt Hjemmeside-Nettbutikkløsning

Inkludert i dette er oppsett, registrering av domene om ønskelig om du ikke har et domene fra før du ønsker og bruke første året er det kun Kr 6.500 På den måten trenger ikke dere å bruke tid på å ha et profesjonelt ansikt utad. Hvis vi får aktuelt materiale fra dere gjør vi hele jobben for dere, og oppdaterer Hjemmeside/Nettbutikkløsninger alle våre løsninger er tilpasset for din bedrift. Vi drifter hele løsningen for Kr 3.000 per år Inkludert i dette håndterer vi oppdateringer inntil 2 ganger per måneden avgiften for domene kommer i tillegg år 2 vi vedlikeholder siden kontinuerlig slik at den skal fungere for deg som kunde uten at du trenger og bekymre deg.

Hjemmesider/Nettbutikk 

De fleste bedrifter har i dag enten en webside eller en Nettbutikk. Siden representerer bedriften-butikken på mange forskjellige måter og det er viktig at nettsiden gjenspeiler det beste fra din bedrift. I dag undersøker de fleste på nettet før de kjøper produkter og tjenester. Det første som slår de er nettsiden estetiske form, hvis man tar utgangspunkt i at alle mennesker er skeptiske før de kjøper et produkt eller en tjeneste, sier det seg selv at designet på din nettside avgjør om kunden oppfatter din bedrift som seriøs eller ikke.

Hva er fordelene ved en webside?

Tilgjengelig.

En webside - nettbutikk er tilgjengelig 24t i døgnet, og du er i teorien åpen for å ta i mot nye kunder hele døgnet. Kunden kan kontakte deg via nettsiden, og du vil kunne besvare umiddelbart når du er tilbake på jobb neste arbeidsdag siden er som et utstillingsvindu for både eksisterende og nye kunder.

Konkurransefortrinn.

Det å være tilgjengelig på Internett vil alltid være et konkurransefortrinn kontra dine konkurrenter som ikke er på nett. Et profesjonelt design og en ryddig nettside vil også være et fortrinn. En nettside som uttrykker kvalitet, vil gjenspeile kvalitet i ditt arbeid, og kunden vil føle seg tryggere på deg som leverandør av de tjenester og produkter de er på jakt etter.

Referanser.

En nettside er det perfekte sted å samle alle dine referanser og «skryteprosjekter»
det er mange aktører som leverer akkurat det samme som deg. Kan du via en nettside vise til prosjekter og tjenester du har utført tidligere, vil sjansen for å få inn nye kunder og salg øke betraktelig.

Seriøsitet.

Vis at du er en seriøs aktør i din bransje. med dine sertifiseringer, diplomer, fagutdannelse etc.
eller lignende En nettside kan hjelpe deg å fortelle om din erfaring og kunnskap!

Eksister!

Ved å være på nett eksisterer du! Ikke forsvinn i mengden av «usynlige» bedrifter. Kom på nett i dag!

Vi tilbyr også:

» Logodesign til små og litt støre bedrifter vi har også samarbeidspartnere som lager flyers markedsføringsmatriell, reklamemateriell, transfermerker til klær etc.

» Bildebank med profesjonelle bilder innenfor de fleste bransje.