Har dere studio?

Nei, men vi har studioutstyr som vi kan bruke både inne og ute. Når det er mulig, foretrekker vi å fotografere i naturlig lys og naturlige omgivelser.

Når og hvordan betaler vi dere?

Etter dere har mottatt bildene, sender vi faktura elektronisk til deres e-post. Forfall er innen 14 dager om ikke annet er avtalt. For bedrfter sender vi faktura i EHF, eller e-post.

Må jeg betale forskudd?

Hvis du booker oss mer en to måneder i forveien, betales det et forskudd på 40% av det totale beløpet. Resten av beløpet betales som vanlig etter levering av bildene.

Har dere noen ekstra utgifter?

Hvis oppdraget er utenfor Bergensområdet, legger vi til kilometer-pris på 5 kr per km. Toll, ferge og evt. parkering legges også til

150 kr per ekstra bilde / 200 kr per ekstra bilde i farge og svart-hvitt

1000 kr for ekstra time (10 ekstra bilder inkludert)

Hva leverer dere?

Vi leverer digitale bilder i høy oppløsning. Bilder blir levert i farge eller i svart-hvitt. Hvis dere ønsker det, kan vi også levere bilder i lav oppløsning for sosiale medier.

Hvordan velger vi ut bildene?

Vi gir kunden mulighet til å velge ut bildene. Etter en fotoshoot leverer vi digital previews av alle bildene, og kunden kan da velge ut sine favoritter som vi redigerer. Leveringstiden starter fra når du som kunde har valgt ut bildene vi skal redigere.

Deler dere alltid bildene offentlig?

Du som kunde velger om noen av bildene kan brukes som promotering på vår hjemmeside og sosiale medier. Jfr Åndsverkloven § 45c

Leverer dere takkekort/albumer?

Ja, vi kan også hjelpe til med å velge ut layout, osv.

Hva gjør vi hvis det regner?

Vi har en rekke ulike locations som tilbyr overbygg eller ly for været. For bryllup/konfirmasjon har vi en stor paraply. Når det er mulig, kan vi også flytte datoen for fotograferingen. Vi er fleksible laughing

Kan dere reise?

Vi reiser gjerne! Vår kilometer-pris på 5 kr per km + toll gjelder for bil. For lengre reiser blir flybilletter og overnatting lagt til. 

Jobber deres fotografer alltid sammen?

Ja hvis et oppdrag krever at vi sender flere fotografer. Men for de fleste oppdrag jobber de hver for seg. Vi ordner alltid en fotoassistent til bryllupsforberedelsene som en del av våre full dag bryllupspakker. Kunden står fritt til å velge mellom våre fotografer.