Barne og familiebilder er en investering for fremtiden og fremtidige generasjoner. Tenk så gøy det er å se tilbake på bilder fra tidligere år. Hva vi gjorde, hvordan vi så ut og hvor mye barna har forandret seg. Fotografering av barn og familie er et av våre hovedområder. Ingenting er som å kapre smilende og lekne barn.  Itillegg til vårt studio har vi har flotte lokasjoner å gå til men er alltid åpne for nye forslag. I tillegg er vi veldig mobile og kan stort sett møte over alt i Bergensområdet.

Forberedelse.
Vanligvis kan vi avtale på ganske kort varsel, men det er likevel lurt å være tidlig ute med ønsker.  og det er ikke uvanlig å måtte ombooke en fotoshoot basert på ønsker og slikt. Vi avtaler i utgangspunktet en tid, og snakkes nærmere når det nærmer seg. Det kan være greit å tenke på hva dere vil ha på barnet eller dere selv på fotoshooten. Generelt sett fraråder vi sterke farger og klær med mye mønster. Dette vil ta fokus vekk fra den som fotograferes. Er det flere med på bildet bør de gjerne matche litt. Uansett blir det opp til dere, men erfaringsmessig blir dette penest.

Under fotograferingen

Fotograferingen finner sted på avtalt sted utendørs eller i deres hjem eller i vårt studio.
Har du noen steder du ønsker selv er vi ganske mobile innenfor rimelighetens grenser.

Etter fotograferingen.
Etter fotograferingen pleier vi å gi ett eller to bilder innen 1 døgn som en teaser. Den resterende etterbehandlingen tar vanligvis 2 uker. Da vil dere få link og passord for å laste ned bildene selv til deres egen PC. Alle bildene er da ferdigbehandlet og i full oppløsing. Deretter er bildene til fritt bruk for dere utenom videresalg. Vi ønsker å bli kreditert hvis dere legger ut på nettet.

Minipakke: Kr 1.990

Det settes av Inntil 45 min fotografering minutter til fotograferingen. Det er ikke muligheter for klesbytte,men vi varierer med poseringer,og evt bakgrunner. Fotograferingen gjøres i deres hjem eller i området rundt. Da får dere de 8 beste bildene. Ønsker man mer enn de 8 bildene vi leverer så kan man kjøpe de utenom for kr 250 pr bildefil

Pakken egner seg for fotografering av en eller to personer. Feks baby, barn, søsken, konfirmant, kjærestebilder, eller for helt vanlige familieportretter

Pakken inkluderer fotografering og ferdig redigerte bilder og leveres i høyoppløselig.
Bildefilene kan benyttes fritt til privat bruk.

Parfotografering Kr 3.000

  • 1 time planleggingsmøte

  • Inntil 2 timer fotografering

  • 10 redigerte digitale bilder (i farge / svarthvitt)

  • Digital preview

  • Leveringstid inntil 5 virkedager

  • 35% avslag hvis du kombinerer med en bryllupspakke

Standardpakke: Kr 2.990

Det settes av 1,5 time til fotograferingen. Om man vil ha klesbytte, oppstillinger med feks søsken eller familie er det muligheter for det. Fotografering kan skje både ute og inne i studio, eller som en hjemmefotografering. Pakken egner seg for fotografering familie, grupper eller. Feks baby, barn, søsken, konfirmant, kjærestebilder, eller for helt vanlige familieportretter.

Vi varierer med poseringer og evt bakgrunner. Da får dere de 20 beste bildene. Ønsker man flere enn de 20 bildene vi leverer så kan man kjøpe de utenom for kr 250 pr bildefil Bildefilene kan benyttes fritt til privat bruk. 

Pakken inkluderer fotografering og ferdig redigerte bilder og leveres i høyoppløselig.

Pris fotografering utenom det som står listet over: Spør oss om pris.

Pris fotografering grupper:
Spør oss om pris.

Pris kommersielle oppdrag:
Spør oss om pris.

Bestille fotografering kan du gjøre under her: 
Skriv gjerne dine ønsker, så finner vi en dato sammen.