Bilderedigering &Bildekollasjer & Slideshow 

Bilderedigering

Enten du har behov for enkel redigering av bildene, som å endre farger, kontrast, hvitbalanse osv, eller mer avansert behandling som å fjerne uønskede elementer, legge til en ny bakgrunn osv, kan vi utføre dette for deg.

Vi kan tilby 3 typer bildebehandling:

Silver redigering: Kr 350 pr bilde
Dette er egentlig en slags standard redigering som vi gjør på alle våre bilder. Det bety at alle bildene blir:

  • kontrollert/justert for å gjengi naturlige farger
  • justert mtp lys og kontrast
  • beskjært slik at utsnittet/formatet blir best mulig.
  • lettere retusjert for å fjerne urenheter osv.
I tillegg kan vi gjøre om bildene til svart/hvitt eller en annen fargetoning etter ditt ønske. 

Gold redigering: kr 650 pr bilde
Denne formen er mye mer arbeid, og innebærer alt som er gjort under enkel redigering. I tillegg kan retusjering være ønskelig når du har elementer i bildet du vil fjerne.

Platinum redigeringTa kontakt for og få pristilbud. For avansert redigering kan vi forandre bakgrunn, korrigere feil i bildet. Tuch up Denne formen for redigering er mye mer arbeid, og innebærer alt som er gjort under enkel redigering. I tillegg kan retusjering være ønskelig når du har elementer i bildet du vil fjerne her kan vi gjøre større endringer i bildet etter kundes ønsker.

Bildekollasjer & Slideshow

  • Vi lager en videofilm i FULL HD av bildene dine, og legger til nydelige effekter og musikk som passer. Denne kan spilles av på de fleste enheter. Du kan sende dine egne bilder, eller vi kan bruke de bildene vi har tatt for dere.
    Pris avhenger av hvor lang video og materiale som skal lages kontakt oss for pris. 

  • Har du flere bilder du ønsker å sette sammen i en fotoramme? Vi kan hjelpe deg med oppsett og design. Send bildene til oss og du får tilbake et ferdig oppsett som du kan sende til utskrift. Pris: Kr 300 per bildesett