Who are we

Vi er et lite foto og mediebyrå som besitter flere års erfaring innen et bredt spekter av tjenester vi ser gjerne på kreative løsninger og er ikke redd for å bryte konvensjonell visdom for og finne de beste løsningene. Vårt konsept er at vi skal være en stødig samarbeidspartner for våre kunder.

Ikke minst har en rekke mediehus godkjent kvaliteten ved å kjøpe bilder av Bergen Foto og Media. Herunder NRK, TV2, Åsted Norge, NTB, Avisa Hordaland, Aftonbladet, VG, og Dagbladet, Åsane Tidene Bygdanytt, Bergensavisen, Bergens Tidende og mange flere. Dette er bilder og mediatjenester utført under svært krevende omstendigheter. Vi utfører primært oppdrag i Vestlandsregionen men tar også oppdrag i resten av landet, vi kan også ta på oss større fotooppdrag i utlandet da vi har resurser som kan reise til der det måtte trengs. 

Basert på vår solide kompetanse kartlegger vi kundens behov ut i fra dagens- og nærliggende fremtids behov, før vi sammen kommer frem til den beste løsningen for hver enkel kunde. Vi vet at alle har forskjellige behov ut i fra ulikt ståsted - og det er der vi skiller oss ut vi skreddersyr alle løsninger for våre kunder, uavhengig av bransje å om det er stort eller lite oppdrag. Bergen Foto og Media er medlem av Norsk Journalistlag (NJ) hvilket sikrer gode og stabile rammebetingelser.

Vi har unik kunnskap om fotografering i lite lys mtp alle mediebildene som er gjort i lite eller nær ingen lys tilgjengelig. Og det er hovedårsaken til at du som kunde burde velge Bergen Foto og Media

Our team

Sandor Dahl

Daglig leder | Fotograf | Grafisk designer | Freelancejournalist 

Sandor er Daglig leder og gründer av bedriften. Han tar strategiske beslutninger og har faglig ansvar for medarbeidere. 

Sandor har solid erfaring fra salg og markedsføring mot både B2B og B2C har og solid kunnskap om grafisk design på både loger og hjemmesider, han startet Bergen Foto og Media i 2016 etter flere år i innen forskjellige bransjer. Siden 2016 har selskapet hatt en resultatgenererende vekst, som har gjort at per idag har selskapet en solid kundebase innenfor flere områder.

Mirela Raskovic

Freelancefotograf

E-post raskovic@b-f-m.no

Mirela er en bryllupsfotograf som elsker å fotografere elopements og intime, unike bryllup fylt med naturlige lys. Bryllupsfotografering og reiser rundt om i verden er hennes største lidenskaper. Så, uansett hvor bryllupsdagen er, er det en vinter. bryllup, stort eller lite, under lysene i Nord-Norge eller bryllup på den solfylte stranden, vil hun være glad for å fly hvor som helst du er og være en del av din spesielle dag.

Hvis du elsker rå, unike, personlige og følelsesmessige bilder, og du foretrekker kvalitet over kvantitet, er hun glad for at du er her. Kjærlighet er en vakker ting, og hun vil bli beæret med å fange øyeblikkene dine og gjøre dem til minner for deg. Ta gjerne kontakt med henne slik at du kan begynne å planlegge eventyret ditt sammen!

Sasha Raskovic

Freelancefotograf 

E-post raskovic@b-f-m.no

Sasha har over 20 års profesjonell bryllupsfotografering, han har skapt mange opplevelser og muligheten til å lage en perfekt dag fra bryllupet ditt. Sasha er kjent for kreativitet og skaper inspirasjon på stedet.

På bryllupsdagen registrerer han ikke bare hvert magisk øyeblikk, han gjør det for deg. Han er kjent for og får folk til å slappe av foran kameraet og gjøre det sik at kunden har det behagelig foran kameraet, holde den sanne skjønnheten og ta det beste ut av enhver situasjon.

I tillegg til å være profesjonell bryllupsfotograf, elsker Sasha familie sammenkomster, med vennene våre, kjæledyr, ser en god film, og reiser til forskjellige deler av verden og gir flotte bilder som et evig minne.